Omdat catering zich moet aanpassen aan de nieuwe rol van het kantoor richten wij ons met FOOD85 op DELIVERY en ONBEMANDE, FLEXIBELE CATERING.

De pandemie is een tijd van onzekerheid, maar ook van vooruit denken. Een foodserviceconcept dat voor corona succesvol was, zal dat de komende tijd niet per se zijn. Daarom lanceerden wij de cateringformule FOOD85. Veel bedrijfsrestaurants zijn nu te groot en bedrijven vragen zich af: hoe moet het er hier straks uitzien?

DELIVERY

Als Tip Top Catering verzorgen we vooral banqueting voor bedrijven en evenementenlocaties, wat veel maatwerk is. Met FOOD85 hebben we nu een webshop voor delivery, waar zakelijke klanten én particulieren kunnen bestellen. Hiermee richten we ons onder andere op de vele thuiswerkers. Het maatwerk hebben we in de webshop losgelaten, waardoor we snel kunnen leveren.

» https://www.food85.nl/delivery-service/

ONBEMAND CATERINGCONCEPT

Door de coronacrisis zal de werkplek een andere functie vervullen. Mensen hebben geleerd dat ze thuis goed kunnen werken, maar hebben behoefte aan het zien en ontmoeten van collega’s. Het kantoor wordt vooral een plek om te vergaderen of simpelweg bij te praten. Tijdens het opzetten van FOOD85 werd deze ontwikkeling steeds duidelijker en zijn we daarop gaan inspelen. Naast delivery hebben we ook een onbemand cateringconcept ontwikkeld. In een onbemand model zijn de kosten lager, waardoor de formule ook bij lagere kantoorbezetting rendabel is.

» https://www.food85.nl/cateringoplossing/

ONDERSCHEIDEN

Wij willen ons onderscheiden en spelen graag in op een niche in de markt. We benadrukken daarom, dat we dagelijks verse producten maken en leveren, en dat we met lokale leveranciers werken. Daarnaast kunnen wij flexibel werken. We leveren ook voor een beperkt aantal keren per week, of periodiek en in kleine volumes. Indien gewenst kunnen we ook met personeel op locatie werken. Vanwege de flexibiliteit zetten we Food85 modulair op. Elke klant start met een koelkastwand en kan daar een koffiecorner en extra counter met koelkastruimte aan toevoegen. Bovendien kunnen wij zelf banqueting aanbieden, terwijl andere bedrijven daar een derde partij voor moet inschakelen.