BESTELLEN

—  Ons assortiment

 

Onze producten

We gebruiken altijd verse ingrediënten
van het seizoen, lokaal ingekocht, en bijna alles wat we maken wordt in eigen keuken bereid. We zouden het niet op een andere manier kunnen. Onze koks zijn er trots op om alles zelf te bereiden van zorgvuldig gekozen ingrediënten. We halen onze inspiratie en ideeën uit verschillende culturen, goede restaurants, innovatieve retailers en we leren natuurlijk van elkaar. Ons team is bekwaam, heeft oog voor detail en persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers.

Sterk in maatwerk

Dat elke bijeenkomst uniek is, begrijpen wij als de beste. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere wens een geschikt voorstel maken.

NAAR ONS FOODMAGAZINE

Voor het bestellen van verse broodjes tot een volledig verzorgd ontbijt, lunch, borrel, diner, buffetten en meer. In Utrecht en omgeving. Ons assortiment vind je in ons foodmagazine. Deze kun je online inzien. Bestellen kan telefonisch en per mail.

Maatwerk

Buiten de mogelijkheden die zijn beschreven in dit magazine kun je natuurlijk ook een voorstel op maat ontvangen.
Bel of mail ons of vul het contactformulier in.
0346 214842 – info@tiptopcatering.nl

Eigen distributie

Bezorgen van catering in Utrecht en omgeving.

We hebben ons eigen distributiekanaal. Binnen een ratio van ongeveer 30 km voorzien wij zelfstandig onze opdrachtgevers van eten en drinken. Daarbuiten is in overleg natuurlijk ook mogelijk. Wij werken met een online emballagesysteem. Onze chauffeurs zijn uitgerust met een tablet die ze ondersteund in het inzichtelijk maken van de routes en het registreren van leveringen.

Lid van de:

Tip Top Catering
Ruigenhoeksedijk 11
3737 MP Groenekan
0346 214842, info@tiptopcatering.nl

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Tip Top Catering - voor catering in Utrecht en omgeving