Selecteer een pagina

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

We hebben alleen maar leuke banen

 

Zelfstandig Werkend Kok

Ben jij een gepassioneerde kok met een voorliefde voor culinaire creativiteit? Als zelfstandig werkend kok bij Tip Top Catering, heb je de kans om diverse hapjes, salades, soepen en warme buffetten te bereiden. We koken zelfs op locatie bij klanten, dus geen dag is hetzelfde! Je werkt volgens de H.A.C.C.P. regels en vormt een hecht team met onze andere koks en de productiekeukenleiding. Klaar om je passie in de praktijk te brengen?
Solliciteer hier: Vacature Zelfstandig Werkend Kok.

Stagiair Marketing, Sales & Communicatie

Stageperiode in overleg, minimaal 26 weken

Zoek je een stageplek waar je marketing, sales en communicatievaardigheden kunt ontwikkelen in een dynamische omgeving? Als MBO+ of HBO-student in de richting van marketing, sales, communicatie, of entertainment, bieden wij een uitdagende stage waarbij je zelfstandig en nauwgezet werkt. We waarderen creativiteit, stressbestendigheid, en betrokkenheid. Is dit jouw match?
Solliciteer nu: Vacature Stagiair Marketing, Sales & Communicatie.

Vacature Productiemedewerker

Sluit je aan bij ons hechte en gezellige team en help enthousiast mee met de productie van overheerlijke belegde broodjes, sandwiches, salades, wraps en hapjes voor bedrijven in de omgeving van Utrecht. Als productiemedewerker verzorg je ook mise-en-place en draag je bij aan een schone en opgeruimde werkomgeving. Klinkt dit als de juiste baan voor jou?
Solliciteer direct: Vacature Productiemedewerker.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt er niet tussen? Je kunt ook een open sollicitatie sturen. Wie weet komt er binnenkort een leuke functie vrij. Stuur je motivatie, vergezeld van CV naar info@tiptopcatering.nl.

 

 

Volg ons op:

Lid van de:

Tip Top Catering
Ruigenhoeksedijk 11
3737 MP Groenekan
0346 214842, info@tiptopcatering.nl

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Tip Top Catering - voor catering in Utrecht en omgeving