Vacature Productiechef

—  Kom je bij ons werken?

 

Vacature Productiechef, fulltime

 

Voor onze productiekeuken zijn we op zoek naar een chef die de productie van onze belegde broodjes in goede banen leidt en zelf ook meewerkt in het operationele proces.

Als chef zorg je ervoor dat de geplande hoeveelheden worden gerealiseerd binnen de gestelde normen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit en tijd. Tevens denk je mee over productontwikkeling, recepturen en ben je op de hoogte van de HACCP regelgeving. Je werkt nauw samen met de chefkok van de warme keuken en de afdeling planning.

In onze productiekeuken wordt dagelijks gewerkt in variërende samenstelling afhankelijk van de drukte. Dit kan de ene dag met 5 personen zijn en de andere dag met 15 waaronder freelancers en uitzendkrachten. Door de diversiteit van de groep medewerkers die bestaat uit alle leeftijden en opleidingsniveaus, is een mooie uitdaging weggelegd voor de nieuwe chef om te motiveren, te controleren en aan te sturen.

Werkzaamheden samengevat

 • Aansturen van het productieteam op de werkvloer
 • Het bereiden van de producten
 • Bewaken van de kwaliteit van de producten
 • Toezien op het naleven van de richtlijnen voor veiligheid en HACCP
 • Behouden van overzicht en bewaken van de planning
 • Meedenken over recepturen en productontwikkeling
 • Verzorgen van de bestellingen
Jouw starttijd zal doorgaans 06.00 uur zijn van maandag t/m vrijdag met zo nu en dan een uitzondering op zaterdag. Voor deze functie zoeken wij iemand voor minimaal 38 uur per week!

Profiel kandidaat

Als productiechef moet je beschikken over zeer goede communicatieve vaardigheden & goed kunnen plannen en organiseren. Je bent een natuurlijke leider en goed in het motiveren van medewerkers. Met je flexibele instelling en stressbestendigheid kun je snel schakelen en werken onder druk. Je weet je enthousiasme en passie over te brengen op het team. Je bent complimenteus waneer alles op rolletjes loopt maar durft ook kritisch te zijn en mensen aan te spreken wanneer het even minder gaat. Kostenbewust werken en HACCP heb je hoog in het vaandel staan. Tenslotte beschik je over aantoonbare ervaring in de foodservice, bij voorkeur opgedaan in de broodjesindustrie en catering. Ook met toppers uit de horecakeuken komen wij graag in contact!

Aanbod

 • Een interesante en belangrijke functie binnen ons bedrijf
 • Een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is
 • Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven
 • Uiteraard een marktconform salaris
 • Een fulltime functie
 • In deze uitdagende functie maak je onderdeel uit van het keukenteam en heb je nauw contact met de chefkok en de afdeling planning

Heb je vragen?

Je mag altijd bellen, mailen of appen met Pascal van der Linden: pascal@tiptopcatering.nl, 06 830 300 40.

Solliciteren?

Ben jij ervan overtuigd dat je de geschikte kandidaat bent voor deze job dan ontvangen wij graag jouw motivatie, CV en pasfoto. Stuur het naar pascal@tiptopcatering.nl. Wie weet nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek en drinken we snel een kop koffie samen.

Solliciteren via de Banensite »

LEES MEER OVER ONS


Lid van de:

Tip Top Catering
Ruigenhoeksedijk 11
3737 MP Groenekan
0346 214842, info@tiptopcatering.nl

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Tip Top Catering - voor catering in Utrecht en omgeving