SOUS-CHEF CATERING PRODUCTIEKEUKEN

—  Kom je bij ons werken?

 

Sous-Chef Catering Productiekeuken

 

Vacaturestop
Wij zijn eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe mensen. Echter op dit moment – door de coronacrisis – hebben we de invulling van de vacatures tijdelijk op on-hold gezet.

Functieomschrijving

Voor onze productiekeuken belegde broodjes zijn we op zoek naar een sous-chef die dé rechterhand van onze chef productie, Niels wordt. Je neemt het voortouw in het operationele proces, werkt hard mee en ondersteunt waar mogelijk. Tevens neem jij het takenpakket van Niels fluitend over wanneer hij niet aanwezig is.

Daarnaast ben jij de ideale troubleshooter en extra ondersteuning voor de warme keuken als zij te maken hebben met extreme drukte. Ook partijen op locatie verzorgen (bbq’s, diners, buffetten enz.) zijn voor jou geen probleem. Sterker nog, je bent een flexibele, creatieve persoonlijkheid met organisatorisch vermogen.

In onze productiekeuken wordt dagelijks gewerkt in variërende samenstelling, afhankelijk van de drukte. Dit kan de ene dag met 5 personen zijn en de andere dag met 15 waaronder freelancers en uitzendkrachten.

Wat houdt de functie zoal in?

  • Actief meewerken in de broodjeskeuken
  • Ondersteunen van de chef productie (bestellen, haccp, enz.)
  • Bewaken van de kwaliteit van de producten
  • Indien nodig ook inzetbaar in de warme keuken en op externe partijen
  • Meedenken over recepturen en productontwikkeling

Van maandag tot en met vrijdag zal je doorgaans om 6.00 uur starten met zo nu en dan een uitzondering op zaterdag en begin van de avond. Voor deze functie zoeken wij iemand voor 38 uur per week!

 

Dit ben jij

Als sous-chef van de productiekeuken moet je beschikken over goede communicatieve vaardigheden en goed kunnen plannen en organiseren. Je bent goed in het motiveren van medewerkers. Met je flexibele instelling en stressbestendigheid kun je snel schakelen en werken onder druk. Je weet je enthousiasme en passie over te brengen op het team. Ervaring in de catering is een pré maar ook toppers uit de horecakeuken komen wij graag mee in contact!

  • De functie van sous-chef productiekeuken is een interesante en veelzijdige functie binnen een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.
  • Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven
  • Uiteraard een marktconform salaris
  • Een fulltime functie
  • In deze uitdagende functie maak je onderdeel uit van het keukenteam en ben jij dé rechterhand van de chef productie

We zijn een professioneel familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur. Je komt werken in een omgeving met veel afwisseling, uitdagingen en een gezellige werksfeer waar geen dag hetzelfde is.

Heb je nog vragen?

Je mag altijd bellen, mailen of appen met Pascal van der Linden: pascal@tiptopcatering.nl, 06 830 300 40.

Solliciteren?

Interesse in deze functie? Dan maken we graag kennis met je!

Stuur je motivatie, CV en pasfoto naar pascal@tiptopcatering.nl. Wie weet nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek en drinken we snel een kop koffie samen.

LEES MEER OVER ONS


Lid van de:

Tip Top Catering
Ruigenhoeksedijk 11
3737 MP Groenekan
0346 214842, info@tiptopcatering.nl

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Tip Top Catering - voor catering in Utrecht en omgeving