Souschef Productiekeuken

—  Kom je bij ons werken?

 

Souschef Productiekeuken, m/v, 32-40 uur per week

 

Kom je bij ons werken?

Voor onze productiekeuken zijn we op zoek naar een souschef ter ondersteuning van de chef en zijn team. Je gaat voornamelijk onze productie van belegde broodjes in goede banen leiden en zelf ook actief meewerken in het operationele proces. Als souschef ben jij de rechterhand van de chef en het aanspreekpunt voor jullie team. Je draagt er mede zorg voor dat de geplande hoeveelheden worden gerealiseerd binnen de gestelde normen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit en tijd. Tevens denk je mee over productontwikkeling, recepturen en ben je op de hoogte van de HACCP-regelgeving.

Werkzaamheden

  • Het voorbereiden van de werkzaamheden
  • Mede aansturen van het productieteam op de werkvloer
  • Het bereiden van de producten
  • Bewaken van de kwaliteit van de producten
  • Toezien op het naleven van de richtlijnen voor veiligheid en HACCP
  • Behouden van overzicht en bewaken van de planning
  • Meedenken over recepturen en productontwikkeling
  • Jouw starttijd zal doorgaans om 06.00 uur zijn

Profiel

Je bent een echte teamplayer en goed in het motiveren van medewerkers. Met je flexibele instelling en stressbestendigheid kan je snel schakelen en werken onder druk. Je weet je enthousiasme en passie over te brengen op het team. Tenslotte beschik je over aantoonbare ervaring in de foodservice, bij voorkeur opgedaan in de broodjesindustrie en catering. Ook met toppers uit de horecakeuken komen wij graag in contact.

Werkervaring: 3-5 jaar.
Opleidingsniveau: MBO 3.

Aanbod

We bieden werk in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. In deze uitdagende functie maak je onderdeel uit van het keukenteam en heb je nauw contact met de chef, de chef-kok en de afdeling planning. Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Bij deze functie bieden we uiteraard een marktconform salaris en het betreft een fulltime functie.

Solliciteren?

Ben jij de gedreven persoonlijkheid die wij zoeken? Mail je sollicitatie voorzien van motivatie, cv en pasfoto naar Pascal@tiptopcatering.nl

LEES MEER OVER ONS

Lid van de:

Tip Top Catering, Ruigenhoeksedijk 11,
3737 MP Groenekan
0346 214842, info@tiptopcatering.nl

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden