Partyservice, bedrijfscatering of uw catering thuis?

Tip Top Catering is al ruim 80 jaar een solide familiebedrijf waar inmiddels de vijfde generatie is aangeland.

Of u een bedrijf of een particulier bent, ons assortiment is voor iedereen geschikt. Met ons assortiment willen wij uw verwachtingen overtreffen. Dit kan voor uw feest zijn waarin wij als partyservice alles uit handen kunnen nemen, de bedrijfscatering van uw organisatie invullen of voor u en uw gasten catering thuis verzorgen.

Bedrijfscatering tot in de puntjes uitgevoerd

Tip Top Catering voorziet groot-cateraars en bedrijven, opleidingsinstituten, ziekenhuizen en zorginstellingen van totale catering. Ontbijt, lunch, diner, warme en koude buffetten, borrelhapjes en amuses, High Tea en huisgemaakte bonbons, bij ons komt alles uit eigen keuken. Gaat u liever voor biologische catering? Ook dit is mogelijk bij ons, met veelal duurzame en lokale producten.

Partyservice, u geniet van uw evenement, wij van de catering

Heeft u een relatiedag, bedrijfsborrel of een diner en wilt u dat de zorgen van de catering uit handen worden genomen? Laat ons u bijstaan, wij vullen deze taak moeiteloos in en dragen zorg voor een perfecte culinaire en gastvrije ondersteuning. Niet alleen voor uw bedrijf, ook voor uw catering thuis nemen wij graag de catering uit handen.

Blijf met ons in contact

Facebook

Nieuwsbrief

Twitter