Catering op maat, is dat wat u zoekt?

Wij zijn trots op ons assortiment, die volstaat met ambachtelijke, eerlijke en vooral lekkere producten. Toch kan het altijd zijn dat u wensen heeft die afwijken van hetgeen wij aanbieden in onze brochure. Dit zien wij niet als een probleem maar als een uitdaging!

Tip Top Catering is het cateringbedrijf dat maatwerk sinds jaar en dag aanbied, en dat merkt u. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u bijstaan in al uw keuzes, of deze nu gaan over catering aan huis, uw bedrijfsborrel of de gehele catering van uw organisatie, wij voorzien u van advies waar dat nodig is voor de ideale catering op maat.

Een meedenkend cateringbedrijf

Wij denken met u mee en helpen u met uw keuzes om uw catering op maat, en geheel naar wens af te stellen. U wilt uw catering aan huis, maar weet niet precies welke hoeveelheden van bepaalde producten u nodig heeft? Ook hier adviseren wij u graag in.

Wij willen als cateringbedrijf aan uw wensen voldoen. Wij denken mee, voorkomen knelpunten en adviseren u vrijblijvend over al onze mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw catering aan huis.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Blijf met ons in contact

Facebook

Nieuwsbrief

Twitter